Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Weer Bangkok

Bangkok kent een tropisch moessonklimaat, met het hele jaar door een gelijkmatige temperatuur met slechts lichte schommelingen van enkele graden. In een tropisch moessonklimaat is het een groot deel van het jaar droog en regent het een paar maanden flink. De regen valt dan niet gedurende de hele dag, het zijn korte krachtige buien, meestal in de namiddag.
 

Regenseizoen Bangkok

Bangkok kent tijdens het regenseizoen voornamelijk harde, hevige regenbuien, die passeren en plaats maken voor de zon. Juni tot oktober is de regentijd, waarbij augustus en september de uitschieters zijn. November tot mei is de droge periode. Vooral tussen juni en augustus kan er sprake zijn van een hoge luchtvochtigheid.  
 

Temperatuur Bangkok

Het weer in Bangkok is ondanks de moesson, het hele jaar door aangenaam. De gemiddelde maximum temperatuur ligt tussen de 31 (december) en 35 (april) graden. De gemiddelde minimum temperatuur schommelt tussen 21 (december, januari) en 26 graden (mei). De maanden april en mei zijn het heetst. Doordat de maanden november - maart het koelst zijn, is het dan drukker met reizigers. 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter