Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Rob van der Schoor - 06-01-2020
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een heerlijke en onvergetelijke vakantie gehad in Thailand! Het is een fijn, vriendelijk, toegankelijk land, waar we ons van het begin tot het eind welkom en veilig hebben gevoeld!

In Bangkok hebben een fietstocht gemaakt bij ABC-Amazing Bangkok Cyclist. De tocht was geweldig, maar het was de gids die het FANTASTISCH maakte. Zij had enorm veel humor, we hebben ons rot gelachen. Wat een fijn mens. Heel persoonlijk, reuze grappig en tegelijkertijd heel kundig. Verreweg de beste gids van onze hele reis!!!

Het bezoek aan Elephant Nature Park was ook één van de hoogtepunten. Een bijzondere ervaring om zo bij en tussen olifanten te kunnen zijn en tegelijkertijd het gevoel te hebben dat er heel goed voor gezorgd wordt, dat de olifanten op nummer één staan. Deze gids heeft ons steeds weer een laten zijn met de olifanten waarbij we steeds respect voor hen hadden, ze was heel begaan met de beesten. Dat gaf een heel natuurlijk en veilig gevoel.

De Floatinghouses (River Kwai) waren ook een bijzondere ervaring. Prachtig tussen en in de middle of nowhere, vriendelijke mensen een intiem sfeertje. De Erawan watervallen waren ook adembenemend, betoverend mooi! Het is een leuke klim met steeds prachtige uitzichten met een frisse duik als beloning.

Als laatste vonden we Thailand een vriendelijk, gastvrij en veilig land. De bevolking is behulpzaam, vrolijk en gedraagt zich respectvol naar toeristen. Het eten is heerlijk en we hebben elke dag genoten van het prachtige weer.
 

Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen -