Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Lori - 10-01-2018
Cijfer voor deze reis: 7 van 10


Goed geregeld maar iets te vermoeiend, te veel uitstapjes voor ons.
 
De jungle rafts in Kanchanaburi kan ik echt aanraden voor 2 nachten.
Superleuke ervaring! Als je met kerst gaat: neem kadootjes mee voor de Thai, ze waren superblij met de klompjes en stroopwafels, de gids begon bijna te huilen. Ook kunnen ze er schriften, pennen enz. voor het dorpsschooltje gebruiken.

De fietsexcursie in Bangkok was enorm leuk. Hele aparte manier om Bangkok te zien. Ook het platteland eromheen is heel mooi. Aanrader!! Ook de excursie in Khao Sok op het meer was prachtig, we hadden zelfs een longtail boot voor ons alleen, dat was heel fijn. De jungle wandeling was super, alleen als je slecht ter been bent bijna niet te doen (je klimt over puntige rotsen, door water enz.) Toch gedaan, het was prachtig!

Allemaal prima georganiseerd; de transfers, de informatievoorziening, de lokale vertegenwoordiger, de vouchers, er is geen enkel probleem geweest en alles was duidelijk en goed georganiseerd.
 
Het hotel in Bangkok was prima, alleen het extra bed dat in de kamer was gezet had zo'n dun matrasje, dat ik op spiralen sliep (niet sliep). De jungle rafts in Kanchanaburi was geweldig, super eten, heel sfeervol, echt fantastisch. In Khao Sok zaten we in het Paradise resort. Ziet er op de website heel leuk uit, maar is heel klein meer een backpackers hotel. Het resort op Krabi viel tegen. De kamers waren gelukkig ruim en netjes, duidelijk gerenoveerd. Maar qua sfeer was het een tegenvaller, wij hadden de reis liever afgesloten op een rustige plek in een sfeervol resort.