Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Evelien en Mathijs - 12-11-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Thailand is ons ideale vakantieland. Voor ons was dit niet de eerste keer Thailand en zeker niet de laatste! We willen nu alweer terug! 
 
Hoogtepunten Thailand vakantie
Waar we echt van onder de indruk waren, was het Wildlife Center van Edwink Wiek, vlakbij Hua Hin. In dit centrum liepen we een hele dag mee met een vrijwilligster. We zagen bijna alle dierenverblijven en reden rond in een jeep om de nieuwe olifantenopvang te bekijken. Wat een passie voor dieren! Het is natuurlijk sneu dat het nodig is, maar wel een heel mooi project en hopelijk zal men steeds minder van dieren gebruik maken voor het vermaak van toeristen.
 
We hadden een fantastische tijd in Khao Sok National Park, heerlijk 'resort', slapen tussen het groen. Was zo ontspannen en overdag mooie excursies, varen over het meer was ook te gek. Weinig andere toeristen gezien, zeker vergeleken met bezoek aan River Kwai en Kanchanaburi. 
 
Accomodaties
We verbleven in goede 3* hotels, in Bangkok aangenaam verrast (jacuzzi op de kamer!) en het ontbijt zeer uitgebreid. Overnachten bij de River Kwai was eenvoudig maar wel romantisch zo zonder elektrische verlichting. Gelukkig eigen douche en wc. Bij Khao Sok was het ook prima geregeld, een huisje met alle voorzieningen. Hua Hin was een prima hotel, niet echt speciaal qua inrichting, maar wel direct aan het strand.