Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Stefan, Leonoor, Thijmen en Lise - 03-03-2015
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze Thailand-reis was een ontzettend leuke, mooie en avontuurlijke vakantie. We geven de reis een 8 en raden Footprint Travel zeker aan anderen aan.
 
De variatie van luxe tent, naar huisje op het water naar resort bij het strand was goed en maakte de vakantie extra leuk en divers. Het ‘camp’ in Khao Sok was erg leuk, prachtig uitzicht, mooie tenten, goede service, aardig personeel en ook een prima restaurant erbij. Een erg leuke plek om te bivakkeren en vandaar uit tripjes te ondernemen.
 
Het huisje op het water – in Khao Sok National park – was absoluut de mooiste ervaring – mooiste plek van de reis. Mooie natuur, een programma op ons afgestemd, we zijn niet gaan hiken maar hebben 2 keer een bootsafari gedaan, een keer in de avond en ook ’s ochtends vroeg. Ook was er een heel eenvoudig maar prima keuken (restaurantje) waar heel lekker gekookt werd en ook hele lieve mensen  - werd ook veel rekening gehouden met de kinderen voor wat betreft de maaltijden.
 
Voor andere gezinnen die hier naartoe gaan is het wel belangrijk om je goed te informeren. Onze kids (3 en 5) kunnen beiden zwemmen – en dan nog was het goed opletten geblazen en in het begin een beetje spannend. Lopen/balanceren op houten planken met direct diep water ernaast. Voor ons was het een toplocatie, maar voor andere gezinnen wel goed om van te voren te bedenken of het geschikt is voor je kinderen.
 
Het resort op Bangtao beach (Phuket) was prima qua locatie/ligging. De omgeving is prima, je bent zo op het strand en ook met allerlei leuke restaurants en een winkelstraat op loopafstand.  Mooi strand en basis faciliteiten ook goed: schone kamer, met airco, prima zwembad.
 
Organisatorisch was het ook goed geregeld; als het al even mis ging, werd het heel snel opgelost. Bij aankomst in Thailand werden we opgehaald door een chauffeur die ons naar onze accommodatie in Khao Sok bracht. Dat liep allemaal soepel.
 
Wat betreft de excursies was de excursie naar het meer met de bootsafari echt het allerleukste. Na deze excursie stond er een ‘hiking’ tour gepland, echter dit was niet echt handig met de kids, dus hebben we een kano tour gedaan. Dit werd flexibel aangepast en was goed verzorgd. Het snorkelen in de lagune was ook prachtig!


Thailand reizen - Steigertje van hutjes naar de kant, Chieow Lan meerThailand reizen - hutje/kamer op het Chieow Lan meerThailand reizen - Uitzicht op Khao Sok National ParkThailand reizen - Spelen op Bangtao BeachThailand reizen - De vlonders die de hutjes verbinden, Chieow Lan meerThailand reizen - Kanoën voor je hutje, Chieow Lan meerThailand reizen - 's Avonds op het Chieow Lan meerThailand reizen - Op weg naar de accommodatie, Chieow Lan meer