Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jolanda Houterman - 24-08-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Geweldige reis, veel indrukken, veel gedaan en enorm genoten.
 
De combinatie Thailand - Cambodja is een erg leuke. De verschillen worden zo erg duidelijk. Thailand is goed georganiseerd en duidelijk, Cambodja rommelig en soms vaag. Ankor Wat is bijna niet te bevatten zo mooi en groot! Een aanrader. Wij hebben erg genoten van de busritten, je ziet het landschap - natuur en de mensen aan je voorbij trekken. Je ziet het dagelijks leven op deze manier erg goed. Het oosten van Cambodja is even een rustpunt, koele temperaturen. Slapen zonder airco, heerlijk. Het hoogtepunt waren toch wel de olifanten (Mondulkiri)! Een indrukwekkende ervaring.
 
We waren 5 dagen met Collin op pad in Cambodja, aanrader voor iedereen! Royal palace in Phnom Penh - topper. je kan het ook alleen maar met gids net even dat extra.
 
De laatste 6 dagen van onze reis aan het strand op 2 lokaties. Regentijd, nou dan weet je het wel! Gewoon zwemmen in de regen, heerlijk. Onze 2 dochters - 15 en 17 jaar - hebben ook erg van de reis genoten. Genoeg te doen in de omgeving van de hotels. En overal goede wifi!
 
Mercure op Koh Chang (Thailand) is een fijn hotel. Lokatie top. Kamers zijn niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn (opstapje bij bed, bed op de grond) Nature Lodge (Cambodja), ook heel leuk, mocht misschien een dagje langer om uit te hangen.

Alles was top georganiseerd. Chauffeurs waren allemaal zeer kundig en hebben zeer veilig gereden. Soms was het voor ons ook een verrassing wat er ging gebeuren, spontane stops met gids, erg leuk. Soms kwam het niet overeen met de beschrijving die wij in de mail hebben ontvangen. De meeste vragen werden ter plekke beantwoord of opgelost.
 


Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Angkor WatThailand reizen - Olifanten in MondulkiriThailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen - Thailand reizen -