Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Rens Glorie - 09-05-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze reis naar Thailand was een ontzettend leuke ervaring om met het gezin mee te maken. De afwisseling van stad, kust, dieren, jungle en eilanden maakte deze reis zo bijzonder. De mensen, het eten en de geweldige cultuur maakten het af.

De accomodaties waren allemaal prima. Mooie kamers voor gezinnen. Niet te grootschalig, van alle gemakken voorzien, netjes, hoewel niet gloednieuw. Altijd 2 slaapkamers en altijd keurig 3e bed in 1 van de slaapkamers. Het hotel in Hua Hin was super ruim met maar liefst 2 badkamers wat ook heerlijk was.
 
Excursies
  • Fietsen in Bangkok was super! Leuke begeleiding. Goed te doen met kinderen.
  • Wildlife Rescue Center bij Hua Hin. We hadden een ontzettend enthousiaste gids. Leuk een dag met dieren. Voor ons was een halve dag voldoende geweest. Kwam ook doordat het een erg warme dag was.
  • Khao Sok National Park. We logeerden 1 nacht in de drijvende huisjes op het meer. Prachtige omgeving. Hier was het verblijf zeer basic, wat overigens niet erg is.
  • Koh Tao super eiland om te snorkelen. Tip: wel goed insmeren!
Qua organisatie van de reis is alles goed gegaan en geregeld. In Thailand waren de chauffeurs en transfers met busjes prima.