Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Leon Verhorst - 23-11-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Weer een geweldige vakantie gehad met Footprint Travel! Alles was weer tot in de puntjes verzorgd. Erg leuke reis met veel variatie van de drukte in Bangkok tot de stranden in Railey en de jungle van Khao sok, veel in 2 weken maar onvergetelijk. Iedere excursie was een ervaring op zich. Het hoogtepunt van onze vakantie was het bezoek aan het Wildlife Rescue Center in Hua Hin. Nergens problemen gehad, communicatie was uitstekend en iedere taxichauffeur was ruimschoots op tijd. Uitstekend! 
 
We vonden alle excursies leuk, maar wat ons altijd zal bijblijven was het bezoek aan het Wildlife Rescue Center in Hua Hin. Dit stond bij ons beide hoog op het verlanglijstje en het was echt in 1 woord geweldig. Hele leuke vrijwilligers die vol overgave werken om de olifanten en 400 andere dieren nog een goed leven te geven. Wat erg mooi was, was dat we in de middag het nieuwste gedeelte gingen bezichtigen. Een stuk grond van minimaal 20 hectaren wat ze hadden aangekocht. Hier kunnen de olifanten in groepen genieten van alle vrijheid, voorzien van allerlei bomen, meertjes etc. Erg leuk om te zien waar 100% van het geld aan wordt besteed. Een absolute aanrader om dit te bezoeken!
 
De accommodaties hadden we deels zelf gekozen. Ze waren allen perfect. De ene nog luxer dan de ander. Afsluiting in Bangkok bij Riva Surya was echt geweldig! Heerlijk rustig gelegen hotel waarbij je letterlijk binnen 5 minuten zo de drukte in loopt. Avonds en 's ochtend heerlijk gegeten aan de rivier.

Vorig jaar was de organisatie erg goed bij onze reis Bali / Lombok. Mede hierdoor ook voor Footprint travel gekozen. Ook dit jaar weer uitstekende organisatie! De communicatie helder en duidelijk vooraf met Denise. Bij aankomst nog naar het kantoor in Bangkok geweest voor een korte briefing, vond ik erg fijn! De chauffeurs en gidsen waren letterlijk iedere keer op tijd en zelfs 15 / 30 min eerder! Erg goed geregeld allemaal. Alleen de laatste binnenlandse vlucht naar Bangkok was het even zoeken naar de chauffeur.