Vietnam
8,6
Beoordeling van onze Vietnam reizen:
8,6/10 - 112 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Rondreizen Vietnam Een rondreis is de ideale manier om een land écht te ervaren. Met de Vietnam rondreizen van Footprint Travel kom je op de meest bijzondere plekken én in contact met de lokale bevolking. Jij bepaalt waar je heen wilt, wanneer je gaat en met wie, en wij zorgen dat alles is geregeld. Zo heb jij alle tijd om te genieten van je Vietnam vakantie.

Voorbeeldreizen Vietnam Om het makkelijk te maken hebben we al een aantal Vietnam reizen voor je samengesteld. Deze zijn gebaseerd op twee of drie weken vakantie, met de slimste combinaties van extensies en excursies. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Hiken in de bergen van Sapa? Fietsen in de Mekongdelta? Reizen per trein? Kies maar!

Extensies en excursies in Vietnam Je maakt je Vietnam reis op maat met extensies en excursies. Dit zijn wat ons betreft echte aanraders, bijzondere ervaringen die je het best van tevoren kunt regelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Zo hou je tijdens je vakantie in Vietnam tijd over om te genieten van het fantastische streetfood, een Bia Hoi biertje te sippen of te kletsen met de lokale bevolking.

Afbeelding

Voordelen

  • Je vertrekt wanneer je wilt
  • Je reist waar en met wie je wilt
  • Alles is getest, van hotel tot excursie
  • Je hoeft niet met veel geld rond te lopen
  • Wij regelen alles, zodat jij alle tijd hebt om te genieten
  • Wij boeken ook je vliegticket als je wilt


De Footprint Travel manier van reizen Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen?

Voeg een rondreis toe aan je reisplan, kies of je extensies of excursies wil toevoegen en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt het Vietnam team ook bellen: 030 - 32 00 655. Heb je nog vragen?


Bekijk onze rondreizen naar Vietnam (7)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter