Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sebastiaan Meijndert - 12-02-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een super georganiseerde, ontspannen, overweldigende en heerlijke reis door Vietnam!
 
Als je van natuur houdt, dan zit je goed in Vietnam. Vooral de nationale parken zijn een lust voor het oog. Maar sla vooral Hoi An niet over, één van de mooiste stadjes. Ho Chi Minh is druk, chaotisch, modern en traditioneel tegelijk. Hanoi is wat dat betreft heel anders. Het kan er ook druk zijn, maar er heerst een hele andere atmosfeer. Veel relaxter. Mui Ne voor een strand-break is ook een aanrader. Goed ontwikkeld, maar niet veel hoogbouw. Mooie stranden, en heerlijke restaurants. En in plaats van Halong Bay, kies Bai tu Long. Net iets verder, maar ook een stuk rustiger.
 
Wij vonden alle activiteiten leuk. Van de drijvende markt in de Mekong Delta tot Bai tu Long Bay. De cultuur van Hué en Hoi An, de natuur van de nationale parken. Prachtig!

Ik vond vooral Chay Lap farmstay (bij de grotten) een prachtige accommodatie. De homestay in de Mekong was heel sfeervol en het hotel in Mui Ne was natuurlijk ook prachtig!

De reis was goed geregeld. Transfers, tours, alles was neties op tijd. Er was een klein misverstand in Ninh Binh maar daar is direct op gereageerd. Bovendien werd er regelmatig teruggekoppeld tijdens de reis of alles naar wens verliep.

 


Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen -