Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Margreet Wigmans - 04-06-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een gave reis, waarin we veel gedaan en gezien hebben. Sapa was voor ons duidelijk het hoogtepunt van onze vakantie, maar we hebben van alles genoten. Onze top 3 is: 1. Sapa, 2. Hoi An en 3. Siem Reap (Angkor Wat) en Halong Bay

Excursies en tours
Trekking bij Sapa was het hoogtepunt van de vakantie, geweldig om 1,5 dag te wandelen door de rijstvelden met prachtig uitzicht! Halong Bay vond ik ook leuk, maar erg toeristisch, als je wat langer de tijd had overal (Kayakken, strand), dan was het al stuk beter geweest. We hadden waarschijnlijk dan voor 2 nachten moeten kiezen.
Food Tour in Ho Chi Minh City was te gek, om echt deel te zijn van het verkeer.
Angkor Wat was ook gaaf, mooie tour gehad.

Organisatie
Ik vond de organisatie top. We hebben geen één keer moeten wachten op een taxi chauffeur, ze waren zelfs vaak te vroeg. Contact met hen ging goed, de ene kon bijna geen Engels, de ander wat meer, dus dan wat gepraat. Contact met de plaatselijke travel agent was heel goed. Bij aankomst in Vietnam kregen we een belletje en bij vertrek ook. In Cambodja kregen we bij aankomst ook een belletje. Ik vond dat erg netjes. De informatievoorzieningen op papier waren ook duidelijk en goed. Er bleek 1 keer een verandering in vluchtschema te zijn (die we zelf hadden geboekt), toen werd er ook contact met ons opgenomen. Erg netjes allemaal.
 
Accommodaties
De accommodaties waren goed, de ene wat luxer dan de andere. Ik vond het wel een nadeel dat niet bij elke accommodatie een zwembad zat, terwijl je graag afkoeling zoekt na een dagje warm Azië. The One Resort op Koh Rong Samloem sprong er dik bovenuit, maar daar hadden we zelf ook voor gekozen. We vonden La Niche in Siem Reap ook heel mooi en in Hoi An was het heel gezellig.


 


Vietnam reizen - Rondreis Vietnam: Wandelen bij SapaVietnam reizen - Vietnam rondreis: boottocht Halong BayVietnam reizen - Vakantie Vietnam: lampionnen bij Hoi AnVietnam reizen - Cambodia reizen: Mysterieus Angkor WatVietnam reizen - Cambodja reis: Zonsopkomst Angkor Wat