Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Iris - 21-03-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Er is geen plek die we hebben bezocht die ik had willen overslaan. Iedere plaats in Vietnam heeft weer een hele andere sfeer en charme. Onze tip, reis van Noord naar Zuid. Het weer kan in het noorden een beetje tegenvallen dus neem ook warme en regenkleding mee. En kies voor Bai Tu Long in plaats van Halong Bay want het is er rustiger en schoner.​
 
Accommodaties
  • De Eco lodge Mai Chau sprong er qua accommodatie uit; erg goed en sfeervol, vlakbij de rijstvelden.
  • De Dragon Legend jonk in Bai Tu Long bay; ondanks dat het weer niet helemaal meezat was het geweldig! Schitterende omgeving, goede service en leuk gezelschap.
  • Ha An in Hoi An was erg gastvrij en geweldige binnentuin, stad heel fijn.
  • Mango Bay op Phu Quoc: super! Bungalow heerlijk (soms wel wat huisdieren) erg goed gegeten en vriendelijke service.
  • Slaaptrein naar Hué: ik had er na andere ervaringen in Azië heel veel zin in, maar bij aankomst wilde ik in de eerste instantie het liefst rechtsomkeerd maken. Achteraf kunnen we er erg om lachen en was het, omdat we verder alleen maar Vietnamese medereizigers hadden, een leuke ervaring.
 
Excursies
Kookcursus in Hoi An was super, een leuke dame, veel verteld en gedaan, inspirerend.
Streetfoodtour in Saigon: top! Goede sympatieke gids, leuke locaties, heerlijk gegeten.
Minder: Mekong Delta, gebied is schitterend en we hebben aantal leuke dingen gezien maar de rit was te lang. Onze chauffeur en gids hadden geen klik met elkaar helaas.
 
Organisatie
Goed geregeld allemaal! Hier in Nederland maar ook ter plaatse, fijn dat ze regelmatig contact opnamen, heerlijk pro actief! Op korte termijn dingen voor ons omgegooid