Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Hanny Mouris - 13-06-2019
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Excursies
Fietsen in Hanoi en My Son beiden aanraders. Goede fietsen en echt leuke gidsen. Mai Chau ook leuk, lekker gefietst (geen fantastische fietsen) en gewandeld. Maar m.n. de excursie van Hue naar Hoi An via Lang Co Beach is een aanrader. Het is (nog?) niet toeristisch, gevaren en lekker gegeten op het water. Hue zouden we een volgende keer overslaan. Angkor Wat: 2x een ochtendexcursie was voor ons genoeg geweest. Nu was er ook nog een middagexcursie bij om de zonsondergang te zien. Het was bewolkt maar buiten dat niet echt interessant om met veel anderen naar een zonsondergang te kijken.

Organisatie
Top! Altijd waren de chauffeurs / gidsen stipt op tijd. Soms werd er de avond van tevoren gebeld om te laten weten hoe laat we precies klaar moesten staan. De gidsen waren allemaal enthousiast en zeer goed geinformeerd. Ik vind het ook zeer te waarderen dat jullie achter de niet geboekte bagage aan gegaan zijn en dat we dat deels terugkrijgen.
 
Hotels
In het algemeen leuke, wat kleinere accomodaties. Beide accomodaties in Hoi An sprongen eruit: zowel Earth Villa als K-Villa. Kleinschalig en zeer klantvriendelijk! Ook de prive kamer in Mai Chau is een aanrader: mooie grote kamer met een prachtig uitzicht over de rijstvelden en de bergen. Hue waren we het minst tevreden over: groot, onpersoonlijk hotel, wel met heel goed ontbijt. We waren sowieso niet zo gecharmeerd van Hue. Siem Reap: wel een groot voordeel dat het op loopafstand van het centrum zit.