Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Rob Bak - 17-08-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Mooie vakantie, veel gezien en meegemaakt. Goed geregeld! 
 
Hoogtepunten van de reis
Fietsen met gids in Hanoi. 3 dagen met gids in Nam Cang bij Sapa. Excursie Hué (stadstour). Genieten van het strand en ontzettend gezellig winkelen en eten in Hoi An. Foodtour in Saigon achterop de brommer en de Cu Chi tunnels (bij Saigon). In het begin hadden we slecht weer. We hadden niet verwacht dat de Halong Bay cruise niet door zou kunnen gaan.​

Prima accommodaties.
De Riverside lodge (in Nam Cang bij Sapa) was erg bijzonder. Mooie plek. Helaas heeft het daar alleen maar geregend. Heerlijk gegeten, aardige mensen. Homestay bij Hoi An was erg leuk! Werden uitgenodigd voor diner. Heerlijk en gezellig. Ons 'upgrade' hotel in Saigon was een heerlijk hotel om af te sluiten. Heel luxe. We hadden gedacht dat we bij Halong Bay of in de rivier bij Sapa konden zwemmen. Helaas ging dat niet door het weer, dus we waren heel blij dat er een zwembad was in het hotel in Hué. Hotel in Sapa vonden we wel ruim maar vervallen. Ontbijt was niet bijzonder. 

We kunnen de excursie 'Hanoi op de fiets' aanbevelen. Erg leuk en goed verzorgd. We gingen 's middags dus helaas geen lunch. 3 dagen op pad met de gids in Nam Cang bij Sapa was super. We moesten helaas wel op de harde weg blijven vanwege het slechte weer. We zijn niet de jungle geweest vanwege de bloedzuiger en de glade wegen. De gids was echt top!!! Leuke stadstoer in Hué. Vanaf toen mooi weer. Grappige gids. Super excursie. Ook een echte aanrader is de foodtour excursie achterop de brommer. Leuke enthousiaste meiden. Gaaf om mee te rijden in het drukke verkeer, heerlijk gegeten en veel gezien en gehoord. Cu Chi tunnels waren ook super. Alleen moesten we wennen dat we hier geen privé- gids hadden. De vervangende tour voor Halong Bay (vanwege slecht weer) zou ik niet echt aanraden. Was totaal 5 uur rijden. Op zeer slechte fietsen rondrijden en je voelde je verplicht om mee te roeien in de sampan. Wel mooie omgeving maar erg veel toeristen.

Over de organisatie van de reis (informatie vooraf en ter plaatse, contact met lokale chauffeurs en gidsen etc), zijn we zeer tevreden. Heel fijn dat we eerder naar Sapa konden gaan en dat er een vervangende excursie werd geregeld.


Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen -