Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Caroline van Nieuwburg - 04-09-2017
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Het was ronduit geweldig, wat een fantastische Vietnam reis! Vietnam is een prachtig land om te reizen; de lokale bevolking is vriendelijk, heeft bijzondere steden, een mooie natuur, veel cultuur en het eten is geweldig. Een veelzijdig land dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij gaan terug ;-)
 
Activiteiten
De fietsexcursie in Hanoi was, wellicht ook dankzij de leuke gids, een goed begin en mooie kennismaking met Vietnam. De brommerexcursie in Saigon is absoluut een must; veel gezien, lekker gegeten op plekken die we zelf nooit zouden kiezen en wat een leuke studenten! Mekong Delta hadden we niet mogen missen; wellicht een lange dag maar zeker de moeite waard. Een hele mooie en afwisselende invulling van het programma!
 
Hotels
Alle accommodaties waren gewoon goed. Behulpzame en vriendelijke staf, goede centrale ligging en schoon. The Earth Villa in Hoi An sprong er wat ons betreft uit. Kleinschalig, persoonlijk en het was heerlijk om eens een keer een ontbijt te bestellen in plaats van een ronde langs zo'n ontbijtbuffet.

Organisatie 
De organisatie was strak geregeld; alles conform afspraak. Bij aankomst ietwat onduidelijkheid omdat de bevestiging van de binnenlandse vluchten ontbrak (door lokale vertegenwoordiging snel opgelost) en een boekje met vouchers waar een deel ontbrak. Gedurende de reis bleek dat de vouchers helemaal niet nodig waren als betaalbewijs.
 
Alle gidsen en chauffeurs waren keurig en volgens afspraak op tijd. Persoonlijk zouden we de volgende keer niet meer kiezen voor de join-in excursies.
 
Wij zijn ronduit tevreden over: de samenstelling van de reis, het contact met jullie voorafgaand en tijdens de reis met de lokale vertegenwoordiging. Samen met Footprint Travel hebben we een hele mooie individuele rondreis van noord naar zuid op maat kunnen samenstellen waarin we alle highlights van Vietnam hebben gezien. Strak door Footprint Travel geregeld, van chauffeur tot binnenlandse vluchten, de prima hotels, de vele (fiets)excursies en voor onze pubers de scootertocht als hoogtepunt. 


Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen -