Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
  Hoi An

  Hoi An is één van de meest bijzondere steden in Vietnam. Het heeft een compact centrum met een zeer bijzondere sfeer. Zowel overdag als ’s avonds kijk je je ogen uit. Wat zijn must-do’s als je in Hoi An verblijft? Footprint Travel zet het voor je op een rijtje!

    De oude stad van Vietnam

  In Hoi An kun je een aantal juweeltjes vinden als het gaat om oude Vietnamese architectuur. Als belangrijke handelspost in de 16de en 17de eeuw vergaarde Hoi An een mix van westerse en oosterse bouwstijlen. De Japanse brug, Chinese tempels, Franse koloniale gebouwen, houten ambachtshuisjes vormen het straatbeeld van Hoi An. Een voor één prachtig!


  Tailor made souvenirs

  Wil je een heel bijzondere souvenir? In Hoi An kun je bij één van de vele naaiateliers een pak laten aanmeten. Trek hier 2 à 3 dagen voor uit want je zult mogelijk meerdere keren terug moeten komen om te passen. Ook schoenen, sieraden en lantaarnsworden hier nog ambachtelijk gemaakt. De kwaliteit is hoog en je zult lang genieten van jouw bijzondere aankoop.


  Fietsen door de rijstvelden van Hoi An

  Hoi An is niet zo groot en voor je het weet bevind je je op het platteland. Huur een fiets en ga er op uit, met of zonder gids. Al fietsend kun je zien hoe de lokale bevolking de rijst en andere gewassen verbouwt.
   

  Avond markt van Hoi An

  Het sfeervolle Hoi An verandert ’s avonds in een sprookje. Gebouwen zijn mooi uitgelicht en de gekleurde lampionnetjes en lantaarns creëren een setting die je maar weinig ziet. Op de avond markt kun je een leuke souvenir kopen of je kunt lekker dineren op één van de terrasjes. Ben je in een romantische bui, koop dan zelf een kartonnen lantaarntje met een kaarsje en laat dat meevoeren op de rivier. Dit brengt geluk, voorspoed en liefde; wat wil je nog meer?


  An Bang Beach

  Wil je een duik nemen in de Zuid-Chinese Zee, dat kan op An Bang Beach. Op slechts een paar kilometer van het centrum van Hoi An vind je het strand. Neem een “bia” (biertje), bestel er wat Vietnamese loempia’s bij en creëer het echte vakantiegevoel.
   

  Rondreis & bouwstenen Vietnam

  Het sfeervolle Hoi An is een favoriet van de reisspecialisten van Footprint Travel. Deze specialisten kunnen putten uit uitgebreide eigen ervaringen en kunnen je adviseren in de mooiste routes door Vietnam. Combineer de bouwstenen Vietnam en zet je eigen rondreis in elkaar. Varieer naar hartenlust! Onze reisspecialisten geven een aantal suggesties voor prachtige routes, bekijk de individuele Vietnam rondreizen maar eens. Footprint Travel regelt voor jou het vervoer (vaak met privéchauffeur!), accommodaties en activiteiten. Dus geniet zorgeloos van Vietnam. Ben je geïnteresseerd, vraag gerust een offerte aan. De Vietnam reisspecialisten helpen je graag! 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter