Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Sri Lanka. 19-08-2019
Sri Lanka is een groot eiland en heeft ruim 1500 km strand! Keuze te over dus aan prachtige stranden, sommige volledig verlaten, andere met een bloeiend nachtleven. Maar wat zijn nu de mooiste stranden in Sri Lanka? Footprint Travel zet ze voor je op een rijtje.

Vulkaan beklimmen in Berastagi

Indonesië. 18-04-2009

De gekste picknickplek ooit: in de zwaveldampen aan de top van de Sibayak vulkaan bij Berastagi!

Muziek in Berastagi

Indonesië. 17-04-2009

In het dorpje Berastagi raken we aan de praat met Roy, een dorpsjongen van 16 die graag net zo'n rockster als Bon Jovi wil worden.

Fundive op Pulau Weh, Sumatra

Indonesië. 15-04-2009

We duiken op Pulau Weh bij Sumatra. Ik begin nu echt lol te krijgen in duiken.

Weerzien met een oude bekende in Manado

Indonesië. 12-04-2009

Met een auto volgeladen met een Indonesisch gezin, verkennen we vanuit Manado het achterland van Noord Sulawesi. Go Local op zijn best!

Op zoek naar een rubberfabriek en Chinese school in Zuid-Sumatra

Indonesië. 11-04-2009

Een Chinese school blijkt onvindbaar. Onverwachtse hulp komt bij het vinden van een voormalig rubberfabriek in de jungle.

Sporen van de oorlog op Tarakan

Indonesië. 05-04-2009

Achter op een roze brommer scheur ik door de modder van Tarakan (Borneo) op zoek naar artillerie uit de Tweede Wereldoorlog.

391 - 396 van 408 blogs