Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Joost en Danielle - 01-11-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Als ik terugdenk aan onze vakantie Cambodja en Vietnam...Druk! Druk! Druk! Maar zoooooo bijzonder. Super dat we dit meegemaakt hebben. Dit vergeten we nooit meer.
 
Siem Reap was een hoogtepunt van de reis. Hier hadden we een supergoede gids. Zijn Engels was perfect en hij kende het complex uit zijn broekzak. Misschien is Angkor Wat wel de indrukwekkendste plek die we ooit bezocht hebben.
 
De hotels waren steeds een rustpunt binnen de drukte. We hebben geslapen in fijne kamers met comfortabele bedden. Vooral bij Siem Reap hebben we genoten van het geboden comfort en de gastvrijheid van de mensen.
 
Goede organisatie! We hebben nergens problemen ondervonden. Het is best spannend om aan te komen op een vliegveld waar tientallen mensen naar je roepen en taxi's of hotels aanbieden. Als je dan een vriendelijke man met een bordje met je naam erop tussen de drukte vindt, dan geeft dat een heerlijk gevoel. Er werd steeds duidelijk met ons afgesproken wat we zouden gaan doen en onze begeleiders waren ook steeds ontzettend flexibel. Als we een dag wat rustiger aan wilden doen, werd dat gerespecteerd.
 
Absoluut niet te missen is Angkor Wat dus, maar ook het strand op Phu Quoc was heerlijk. De variatie van de reis beviel ons zo goed. Overweldigende steden, rustige stranden, tempels, oerwoud..... we hebben alles gezien.


Cambodja reizen - Cambodja reizen -