Frans Jansens - 21-03-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze reis naar Cambodja was een prachtige ervaring!
 
Angkor Wat stond allang op mijn verlanglijst, het is er na 25 jaar toch van gekomen. Het is er wel erg druk, maar dat kan eigenlijk niet anders. De gehele omgeving is indrukwekkend, zeker als je bedenkt dat alles met mensenhanden is gemaakt. De tocht naar het meer op de fiets was louterend, dwars door rijke en arme buurten, overnachting onder de blote hemel; geweldig. Wij zijn 70 jaar en hebben het geweldig gevonden.

Hotel in Siem Reap was eenvoudig, heel netjes en geweldig knus. Homestay op Tonlé Sap meer was een hele ervaring. Aardige mensen overal in Cambodja.
 
Excursies en activiteiten
Eerste dag met gids en tuk-tuk klein circuit van Angkor gedaan, o.a. Angkor Wat en Angkor Thom, aanrader.
Tweede dag wederom met gids en tuk-tuk grote circuit Angkor bekeken, nog meer aanrader!
Derde dag gingen we naar Koh Ker, viel wat tegen, had ik me wat meer overwoekerd door vegetatie voorgesteld.
Ten slotte gingen we met gids op de fiets naar Tonlé Sap meer en hebben we bij een homestay geslapen onder de klamboe, heel apart. De volgende dag retour op fiets naar Siem Reap.

De reis was prima georganiseerd. Info ter plekke was goed en ook werd er op de eerste dag al gebeld of alles oké was. tuk-tuk en gids waren altijd op tijd en hadden volop tijd voor ons. Volgens het programma had de tuk-tuk water genoeg maar dat was er niet. Geen probleem schoon water is overal te koop. Ook bij problemen met onze terugreis vanaf Siem Reap sprong jullie organisatie snel te hulp.


 


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel