Kleine Sunda Eilanden - Indonesie vakantie

Indonesie reizen | Maak je eigen rondreis Kleine Sunda eilanden

Bouwstenen Kleine Sunda eilanden en rondreis Kleine Sunda eilanden

Met Footprint Travel maak je je eigen individuele rondreis Kleine Sunda eilanden, je hoeft dus geen rekening te houden met, of je aan te passen aan, een groep andere reizigers. Je kunt zelf je rondreis over Flores, Komodo eilanden, Lombok, Gili eilanden en Bali samenstellen aan de hand van de bouwstenen (hieronder Bouwstenen Kleine Sunda reizen geheten) óf je kunt kijken naar ons kant en klare voorstel voor de Rondreis Indonesie: Sunda eilanden - Flores, Komodo, Lombok, Bali. Hieronder zie je alle voorbeelden van bouwstenen Sunda eilanden en rondreizen Indonesië met Sunda eilanden erin. En je kunt natuurlijk altijd je reis verder op maat maken met bouwstenen Bali reizen.
 

Eilandhoppen Sunda eilanden

Een rondreis over de Sunda eilanden is ideaal als je van veel afwisseling houdt. De cultuur en natuur is op ieder eiland anders. Ook is dit een ideale rondreis als je houdt van actief bezig zijn, bijvoorbeeld met snorkelen en wandelen. Het katholieke Flores is heel groen en nog onontdekt. Het strand van Maumere wissel je af met de Kelimutu vulkaan met zijn drie vulkaanmeren in verschillende kleuren, snorkelen bij Riung en traditionele dorpen bij Bajawa. Labuan Bajo is de springplank naar de Komodo eilanden, waar je een avontuurlijke tweedaagse bootreis naar de prehistorisch uitziende Komodo varanen kunt maken. Vervolgens vlieg je naar het traditionele Lombok, dat landschappelijk wordt gedomineerd door de Rinjani vulkaan. Hier kun je mooie wandelingen maken en ambachtslieden aan het werk zien in kleine dorpen. Snorkelen en strand vindt je op de Gili eilanden, waar het leven simpel is. Geen gemotoriseerd verkeer, geen electriciteit, maar genieten van zon en zee. Op het Hindoeistische Bali kun je je vakantie afsluiten met de luxe van Ayurvedische massages, souvenirs shoppen en lekkere internationale restaurantjes. Tegelijkertijd is op elke straathoek de kleurrijke Balinees-hindoeistische cultuur te vinden met offers van bloemen en wierrook bij alle tempeltjes. De afwisseling maakt deze avontuurlijke reis zo leuk.
 

Waarom onze Indonesie reizen anders zijn

Op de rondreizen van Footprint Travel worden niet te missen hoogtepunten gecombineerd met onontdekte plekjes. We willen je op deze manier een onvergetelijke reiservaring bieden. Vooral het contact met de locals die optreden als gids, chauffeur, bootsman, kok of je wellicht spontaan ontvangen in hun huis voor een kop koffie, maakt onze reizen anders dan anderen. Je maakt je privé rondreis Kleine Sunda eilanden verder op maat met extensies en excursies. Voor een splitsing tussen rondreizen en bouwstenen kun je kijken in het overzicht Rondreizen Indonesie, en in het overzicht Bouwstenen Kleine Sunda reizen. Wil je Flores of Lombok mixen met Bali, kijk dan eens op onze Bouwstenen Bali reizen.


Bekijk onze bouwstenen naar Indonesië

Indonesië
Beoordeling van onze Indonesië reizen: 8,9 8,9/10 - 640 recensies