Romy - 20-08-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Zorgeloos en adembenemend!

We hebben ontzettend kunnen genieten van onze rondreis in Indonesië. Het feit dat alles al geregeld was en we ons nagenoeg geen zorgen hoefden te maken over transport of iets dergelijks, zorgde er voor dat we echt van het vakantiegevoel konden genieten. De gidsen, chauffeurs en het contact met Footprint was top. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. 

De zonsopgang bij de Bromo was heel indrukwekkend en de jeep tocht er heen was ook erg leuk. Daarnaast was het dolfijnen spotten in Lovina ook erg bijzonder, we hebben hele scholen kleine Indische dolfijnen mogen zien. De excursie met brommers in Yogyakarta vonden we heel erg leuk, we zaten achterop bij locals van onze leeftijd en hebben het ontzettend gezellig gehad. Het was echt even alsof je thuis was met vrienden. Heel leuk. Dus echt een aanrader. De communicatie met Footprint Travel verliep altijd erg prettig en snel, als we iets wilden weten of nodig hadden in Indonesië konden we in via Whatsapp snel contact zoeken met de lokale vertegenwoordiging daar. Dit was ook erg fijn. We zouden het zeker aanraden om een privé rondreis door Indonesië te boeken bij Footprint, zeker als je het fijn vind om een keertje niet aan alles te hoeven denken.
 

Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -