Herman en Monique van Oost - 06-05-2019
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


We vonden de reis in zijn geheel ontzettend mooi en afwisselend, we hebben niet echt iets wat eruit sprong,. Alle bouwstenen zijn goed opgezet, je kunt er ook zelf je eigen invulling aan geven.

De reis was erg goed georganiseerd. We hebben een aantal keer contact gehad met de contactpersoon, omdat we wat dingetjes wilden wijzigen. Dit was allemaal geen probleem en werd meteen geregeld. Linda heeft tijdens ons verblijf op Bali zelf een aantal keer contact met ons opgenomen, puur om te vragen of alles goed ging. De laatste dag nog een berichtje om ons een fijne terugreis te wensen. Heel attent. 
Voor ons was het de eerste keer dat we zo'n reis hebben gemaakt, en we hadden dan ook geen idee hoe intensief het zou zijn. We hebben de Ijen vulkaan uiteindelijk geskipt, omdat we een erg druk programma hadden. Het zou wel prettig zijn om af en toe en extra rustdag in te lassen.
 
De Borobudur is echt iets wat niet mag ontbreken als je over Java reist. Ook vonden we de Bromo erg indrukwekkend. De foodtour per scooter was erg leuk, net als het fietsen in Solo. Dit zijn twee excursies waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. 
Op Java hadden we een hele leuke chauffeur die ons ook het nodige over het land heeft verteld.  


Indonesië reizen - Bromo vulkaan op JavaIndonesië reizen - Brug bij Cebon wateval, Tengger Semeru, JavaIndonesië reizen - Rijstveld bij Ubud