Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Familie Piret - 17-08-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


In het algemeen waren meeste hotels heel goed: goede ligging, sympathieke mensen, goed ontbijt. Het hotel in Brastagi was niet goed. Het hotel in Ubud was goed qua ligging en zwembad maar het ontbijt was niet zo uitgebreid en de badkamer was niet schoon.

De aparte momenten van onze reis waren vooral tijdens de volgende excursies:
  • Excursie om te orang-oetans te zien... 7 uur lopen en 12 orang oetans gezien!!!
  • Culinaire excursie in Yogya met 5 studenten ook fantastisch.
  • Fiesten in Solo en lopen tot Sukuh en de wandeling vanuit Sukuh langs de dorpen: 3  dagen met de fantastische gids Ajib, wij hebben heel veel gezien en veel van hem geleerd.
  • Bezoek van Malang met een student ook interessant
  • Bezoek van plantages in Kalibaru, de gids heeft ons alles laten zien, hoewel het zondag was, hij wist heel veel.
 
Wij hebben alleen maar goede ervaringen met jullie organisatie, alles was heel goed georganiseerd, alle chauffeurs en gids waren op tijd (zelfs altijd eerder bij het hotel).
Wij hadden geen gids in Medan vanwege de vakantie na Suikerfeest, maar wij hebben toch de stad met onze chauffeur gezien en de lunch was "cadeau": een snelle en perfecte oplossing.
 
Het was de verjaardag van Gaetan en hij werd verrast met een versierde tafel en wij kregen een lekker diner bij het restaurant van het hotel in Sukuh, geregeld door de chauffeur en de gids. De gidsen waren altijd heel goed. De chauffeurs waren ook heel goed.