Albert Voet - 10-08-2015
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


De accommodaties boden een prima variatie en de locaties waren voortreffelijk. Het personeel was vriendelijk en we hebben genoten van de locaties zelf.

De fietstocht in Solo in combinatie met bezoekjes aan lokale ondernemers en ambachten is zeker de moeite waard. Ook de "trap en hap"- culinaire excursie is een aanrader.

We zijn ter plekke erg goed geholpen om de koffers die zoek waren geraakt bij onze vlucht, weer terug te krijgen: voortreffelijk en betrokken.
De volledige reisinformatie hadden we bij begin van onze reis niet ontvangen: deze is nagestuurd: prima opgelost, wel jammer dat het later kwam.
 


Indonesië reizen - Zonsopgang bij de BorobudurIndonesië reizen - De Borobudur in de ochtendIndonesië reizen - De dakpannen 'fabriek'Indonesië reizen - Lunch tijdens de fietstocht in SoloIndonesië reizen - Wajang kulit theaterIndonesië reizen - Bij de boer op bezoekIndonesië reizen - Caldera van de BromoIndonesië reizen - De Bromo rookt nog flinkIndonesië reizen - Zonsopgang bij de BromoIndonesië reizen - Geverfde kuikens op de markt