Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ingrid en Jos - 04-08-2017
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Het was een onvergetelijke reis! Prachtig. 

Ik was heel tevreden over alle accommodaties. Het eerste hotel in Ubud vond ik geweldig. De mensen waren heel aardig en het was goed verzorgd. In Permuteran was de accommodatie ook heel mooi en perfect, maar de sfeer in Ubud vond ik leuker, gemoedelijker. Iets minder was de accommodatie van Padang Bai; minder gezellig en romantisch. In Amed was het ook prachtig en de laatste bij Tabanan was ook prachtig.

Wat er voor mij uitsprong was die purificatie ceremonie. Dat was zo sfeervol! Verder vond ik het heel leuk om met Little Wajan te koken. Jammer dat mijn darmen dat later minder leuk vonden. Maar het was geweldig. Het bezoek aan de tempels was heel interessant. Snorkelen was ook prachtig, vooral bij Menjangan. Wat iets minder was, dat was snorkelen boven het wrak bij Amed. Voor duikers lijkt me het wel interessant maar voor snorkelaars minder. Ook heel leuk was Sidemen. We hadden heel leuk contact met de gids. We hebben enorm gelachen. Ook was het bij de mensen thuis heel gezellig en leuk.
Buiten de excursies ben ik nog naar een schilderschool geweest in Kiliki of zoiets. Dat was ook heel interessant. Ben ook bij dorpjes geweest. En ben buiten de excursies om dolfijnen gaat spotten; ook heel leuk. Het was de mooiste vakantie die ik ooit heb gehad. Maar dat komt natuurlijk omdat dit mijn eerste keer naar zo'n ver land was.

De organisatie was helemaal perfect. Dat vond ik juist zo leuk. Dat alles zo goed voor elkaar was. Wel vond ik het jammer dat ik weinig contact met een Nederlands sprekende persoon had. Ik had graag dan enthousiast willen reageren. Ik vond dat de chauffeurs goed Engels spraken. Natuurlijk sommigen wat minder, maar dat geeft niet.

De purificatie ceremonie, de wandelingen bij Munduk en Sidemen, de Tempel Tanah Lot en het snorkelen waren onze hoogtepunten!